نیازها و خواستههای مردم با سرعت زیادی در حال تغییر و تحول و مدام در حال افزایشند. در حالی که منابع نامحدود است و اکثریت جامعه همزمان به دنبال کاهش هزینهها و فراهم کردن خواستهها و نیازهایشان هستند، صحنه برای ارائه محصولِ با کیفیتِ ارزنده به شدت رقابتی شده است.
با توسعه فناوری و گسترش استفاده از اینترنت و شبکههای اجتماعی، تجارت اجتماعی هم به مرور رشد کرده و خرید و فروش سنتی هم در بسترهای اینترنتی رونق گرفته است. همین موضوع سبب شده مردم بتوانند خیلی از کالاها و خدمات موردنظرشان را از طریق شبکههای اجتماعی همچون اینستاگرام، واتسپ یا تلگرام و اپلیکیشنها و پلتفرمهای مشابه و متنوع، به دست آورند.
فروشگاههایی که در بستر شبکههای اجتماعی مشغول تجارتند با خیلی از هزینههای فروشگاههای سنتی روبهرو نیستند و به همین دلیل امکان فروش کالا و خدمات خود را با قیمتهای رقابتیتر و بهصرفه دارند. موضوعی که در اینجا وجود دارد انتخاب بین ارزانی و بهصرفه بودن است. اصطلاحی انگلیسی میگوید «ما آن قدر پولدار نیستیم که کالای ارزان بخریم.» این بدان معناست که شما با خرید کالایی که صرفا ارزان است و در آن کیفیتِ استاندارد لحاظ نشده مجبور میشوید با از دست رفتن سریعِ کیفیتِ کالای موردنظر، مجددا اقدام به خرید کنید که باعث بروز هزینههای اضافی خواهد شد.
اما اگر آنچه میخریم علاوه بر قیمت مناسب، کیفیت قابل قبولی هم داشته باشد آنگاه خرید ما بهصرفه است. یکی از ستونهای رونق خرید و فروشهای آنلاین، خدمات لجستیکی و حمل و نقل است. معمولا با توجه به اینکه یک فروشگاه اینترنتی ممکن است هزاران کیلومتر با خریدارش فاصله داشته باشد یا خریدار نزدیک باشد ولی امکان رفتن به محل فروش را نداشته باشد و دلایل دیگر، خدمات ارسال و دریافت بسیار معنادار میشود، خصوصا که خریدار مایل است کالای خود را در کمترین زمان ممکن و سالم دریافت کند و فروشنده میخواهد کالای خود را سالم برساند و هزینه را وصول نماید، لذا لازم است تا از راهکارهای جامع تجارت اجتماعی استفاده شود تا این زنجیره اهداف، کامل شود.
یکی از شریانهای اصلی خرید و فروش در ایران، بازار تهران است. بزرگترین بازار کشور با بیش از ۶۰ هزار حجره و مغازه و فروشگاه و پاساژ، با متنوعترین کالاهای ممکن که یکی از جاذبههای گردشگری مهم تهران نیز محسوب میشود و مراکز مهم دولتی و تاریخی تهران هم در اطراف آن متمرکز است.
امروزه رفت و آمد به یک چالش اساسی در خرید تبدیل شده چرا که با مخاطرات مختلفی از جمله اتلاف وقت، هزینه رفت و آمد و حتی ابتلا به بیماری کرونا و سایر ریسکها همراه است. از طرفی امکان ندارد که با چندین مرتبه رفتن به بازار تهران بتوان تمام بازار را چرخید و کالاهای مورد نظر را تهیه کرد.
ما در تضمینچی از چند ماه پیش با درک موقعیت بیبدیل بازار تهران در محدوده منطقه ۱۲ شهرداری تهران خدمت ویترین خود را راهاندازی کردیم که طی آن تمام فروشگاههای بازار تهران میتوانند فروشگاه مجازی خود را ایجاد کنند و کالاهای خود را به نمایش بگذارند. کالاهایی که شاید در یک حجره کوچک در میان انبوه کالاها و انبوه مغازهها، به چشم نیایند در ویترین به وضوح قابل مشاهدهاند و شما این امکان را دارید تا از میان کالاهای متنوع، سبد موردنظرتان را انتخاب کرده، سفارش را ثبت کنید و منتظر دریافت آن باشید.
بازار تهران که در سال ۱۳۵۶ ثبت ملی شده از دوره صفویه مرکز تجارت و داد و ستد بوده و امروز صدها سرا، بازار و پاساژ در آن قرار دارد، ۱۰۵ هکتار وسعت دارد.
گذرگاههای اصلی مسقف بازار تهران به این شرح است: بازار بزرگ، بازار امیر، بازار عباسآباد، بازار زرگرها، بازار کفاشها، حمامچال، مزینی، بازار زید، پاچنار، فراشباشی (نظام)، کبابیها، باقرپور، بازار نجارها، حضرتی، نوروزخان، بازار مسجد جامع، بازار بینالحرمین، چهارسوق، خیاطها، احمدی (حاجی ابوالفضل)، غریبان و منوچهرخانی.
فروشگاههای بازار تهران با توجه به برخورداری از کالاهای با کیفیت و بهصرفه و تنوع بسیار بالا، با ایجاد فروشگاه مجازی خود در ویترین تضمینچی، بازار خود را به وسعت ایران گستردهتر یا به قول معروف کار و کاسبیشان را سکه میکنند و با تمرین تجارت اجتماعی، زودتر خود را به ماشین پرسرعتِ پیشرفتِ علم و تکنولوژی میرسانند.
از آنجا که بازار تهران بزرگترین بازار کشور با تنوع بی نظیر است مردم با ورود به اپلیکیشن تضمینچی میتوانند بدون مراجعه حضوری انواع کالاها را مشاهده کنند، سفارش دهند و در کمترین زمان ممکن با استفاده از خدمات لجستیکی تضمینچی، تحویل بگیرند.